• darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Uspa Hygea de slimme toiletevolutie
 • darkblurbg
  Service van Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  TOM WashAir 400
15 april 2024

Toilet voor de zorg welke het verschil gaat maken: het draaibare toilet

Het draaibare toilet is een toilet voor mensen met een beperking. Het toilet kan 290 graden worden gedraaid terwijl de gebruiker erop zit. Het toilet kan worden gecombineerd met een hoog/laag-systeem, waardoor de transfer makkelijker wordt of de gebruiker zelf op kan staan, en ook met een spoel/föhn-functie. Hierdoor is het toiletgebruik veiliger en eenvoudiger; want als je zelf de toiletgang niet meer kunt doen, kun je dan nog wel thuis blijven wonen?

                                   

Closomat TOM Zorgtoilet Toilet Op Maat BEL GERUST 085-1301959

28 maart 2024


Bezoek TOM tijdens de VeineDagen in de Jaarbeurs in Utrecht

Op 11,12 en 13 april 2024 vinden de #VeineDAGEN (voorheen Support) plaats; kom jij langs? Je vindt Toilet Op Maat op stand A-16 in de Jaarbeurs in Utrecht. De Veinedagen zijn er voor iedereen met een #beperking - voor familie, vrienden en alle zorgprofessionals. Wat zijn de (nieuwe) mogelijkheden en hulpmiddelen voor leven, werken, leren, vakanties, therapie enzovoort? We informeren & ontmoeten je graag op de het grootste event van Nederland voor mensen met een beperking! De toegang is gratis. Bestel meteen een entreebewijs voor de VeineDAGEN. #toiletopmaat #tom #toiletoplossingen #advies #maatwerk #spoelfohn #toiletlift #zorgtoilet

 
Closomat TOM Zorgtoilet Toilet Op Maat BEL GERUST 085-1301959
 
7 februari 2023


Rugbediening: zelf een oplossing bedenken

Soms kom je goede oplossingen tegen die zelf bedacht zijn door gebruikers en/of hun naasten.
Het doortrekken van het toilet kan een probleem zijn. Iemand zit op het toilet en kan zich niet omdraaien om door te trekken. Als na toiletgebruik de transfer gemaakt wordt naar de rolstoel, is de bedieningsknop te ver weg. Deze gebruiker had een aanvraag bij de Wmo kunnen indienen om de bediening bijvoorbeeld elektrisch te maken, maar zij kozen voor een zelfbedachte oplossing die perfect werkt. Na toiletgebruik kan de gebruiker eenvoudig doortrekken door even naar achteren te leunen.

     

Closomat TOM Zorgtoilet Toilet Op Maat BEL GERUST 085-1301959
19 mei 2022

Dutch Health Week 2022 


Dutch Health Week is het grootste evenement voor gezondheid en zorg en wordt georganiseerd door Jaarbeurs van
13 t/m 18 juni 2022 in Utrecht. Hieronder valt de beurs Zorgtotaal 2022.

Zorgtotaal 2022

Toilet Op Maat (TOM®) neemt dit jaar deel aan Zorgtotaal van 14 t/m 16 juni 2022. Dit is een beurs voor zorgprofessionals die informatie en kennis op kunnen doen over de meest innovatieve zorgproducten,
-technieken en -diensten. Wij informeren u graag over onze toiletoplossingen. U vindt ons in hal 3 stand A085.


Klik hier voor gratis toegang tot Zorgtotaal

 

Closomat TOM Zorgtoilet Toilet Op Maat BEL GERUST 085-1301959

10 december 2021

Terugroepactie Uspa U-type toiletzitting (december 2021)


Uspa U-type toiletzitting: wat is het probleem?
Het blijkt dat er een probleem is met de temperatuursensor in de U-type toiletzitting (zittingverwarming). Als de zittingverwarming is ingesteld, dan kan de zitting te warm worden voor gebruik. Daarom vindt er een terugroepactie plaats.

Voor welke serienummers geldt de terugroepactie?

De terugroepactie geldt voor de Uspa U-type toiletzitting met de serienummers beginnend met DC2101EU, DC2105EU, DC2106EU en DC2107EU. Het serienummer staat aan de achterzijde van het apparaat.

Heeft u een Uspa U-type toiletzitting die onder deze terugroepactie valt?
Let u dan op het volgende:

 • Als u merkt dat uw zitting (te) warm wordt, neem dan direct telefonisch contact met ons op via 085-1301959. Wij helpen u dan om de zittingverwarming uit te zetten. U kunt de douche- en föhnfunctie van uw toiletzitting gewoon blijven gebruiken. Deze werken naar behoren.
 • Standaard staat de zittingverwarming uit. Als uw zitting niet warm wordt, dan hoeft u de instellingen niet te veranderen. U kunt de douche- en föhnfunctie van uw toiletzitting gewoon blijven gebruiken. Deze werken naar behoren.


Wat doet Toilet Op Maat om de klanten te helpen?
Wij informeren de klanten over de terugroepactie. Zodra wij nieuwe toiletzittingen hebben ontvangen, gaan wij bij de betreffende klanten de huidige U-type toiletzittingen onder garantie vervangen.  

Hoe kunt u contact opnemen met Toilet Op Maat over deze terugroepactie?
Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085-1301959 of stuur een e-mail naar info@toiletopmaat.nl.
Wij helpen u graag verder!

Closomat TOM Zorgtoilet Toilet Op Maat BEL GERUST 085-1301959

31 maart 2020

De Supportbeurs 2020 is verplaatst van mei naar 21 t/m 24 oktober 2020. De locatie Jaarbeurs te Utrecht blijft ongewijzigd. Wilt u meer info of kaarten bestellen druk dan op de button           support

Closomat TOM Zorgtoilet Toilet Op Maat BEL GERUST 085-1301959

25 november 2019

Misschien heeft u ze al gezien ? Onze nieuwe bedrijfsauto's! Duidelijk herkenbaar wie wij zijn en wat wij doen. We kunnen voorlopig een aantal jaren vooruit.

Toilet Op Maat voor service en storingen aan alle merken spoel/fohn douchewc Scherpe PrijzenToilet Op Maat voor onderhoud en storing aan spoel/fohn douchewc en closomat kundig personeel snel en scherpe prijzen

Toilet Op Maat TOM 085-1301959 voor storingen aan alle spoel/fohn douchWC Carebidet Geberit Circumani Uspa BioBidet Brondell WCvamat Blooming reparatie tegen een scherpe prijs

20 november 2019

Je billen schoonspoelen én droogföhnen na een toiletbezoek?! Het klinkt een beetje raar, maar toch maken al veel ouderen in de thuissituatie gebruik van een Zorgtoilet. 'Om te kijken of deze slimme oplossing ook binnen onze locaties een uitkomst kan zijn, installeerde Toilet Op Maat (TOM) gisteren op de revalidatie-afdeling op Wiekendael de Closomat+,' vertelt Kjeld Klaver. 'Zo krijgen ouderen die hulp nodig hadden bij een toiletbezoek niet alleen hun eigen regie terug, maar ook een stukje privacy. We zijn benieuwd hoe onze klanten deze nieuwe wc ervaren.'

Toilet Op Maat hoog laag toilet douchewc wclift

14 september 2019

Wij zijn aanwezig geweest op het jaarlijks terugkerende Spierziektecongres 2019 welke georganiseerd wordt door Spierziekten Nederland

Stand Spierziektecongres 2019 Toilet Op Maat toiletoplossingen voor mensen met bv een spierziekte

Toilet Op Maat toiletoplossingen voor mensen met een beperking .. een toiletlift .. een spoeltoilet .. advies passing lage prijs spoel fohn zelfstandig naar het toilet schone billen

22 april 2019

Gewoon een mooi plaatje Closomat.

Toilet Op Maat douchewc voor zwaar gebruik Zorgtoilet TOM

Toilet Op Maat

29 maart 2019

billen schoonmaken met water Toilet Op Maat

Toilet Op Maat spoel föhn douchewc

18 maart 2019

Vanaf vandaag heeft TOM Zorgmail.

Om de persoonsgegevens van onze cliënten tijdens communicatie zo goed mogelijk te beschermen maakt TOM gebruik van Zorgmail.

Zorgmail Toilet Op Maat TOM

Toilet Op Maat Closomat TOM

23 januari 2019

Vanaf 1 januari 2019 is de eigen bijdrage voor hulp en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) veranderd. Iedereen betaalt maximaal 17,50 per 4 weken. Dit is het abonnementstarief.

Toilet Op Maat (TOM) Dé Closomat-experts

19 november 2018

Vandaag is het Wereld Toilet Dag. Deze dag is er wereldwijd aandacht voor goede sanitaire voorzieningen. Meer als de helft van de wereldbewoners hebben geen of een niet goed werkende toiletvoorziening.

Wereld Toilet Dag 2018 TOM Toilet Op Maat

TOM washair Toiletlift Zorgtoilet douchefohn toiletdouche douchewc spoelfohn bidet bidetdouche bidetwc

2 oktober 2018

Geplaatst op Linkedin - 95 jaar en moeite om de spoel/föhn te bedienen. Bij TOM passen we dan gewoon een éénknopbediening toe die we op de toiletsteun monteren. De spoel/föhn programmeren we volledig in zodat met 1 druk op de knop de spoel/föhn zijn werk doet. Zie foto éénknopsbediening t.o.v. zitpositie.

TOM CareBidet+ spoel fohn met één druk op de knop te bedienen Toilet Op Maat (TOM)

Toilet met sproeier bij Toilet Op Maat (TOM)

15 september 2018

Toilet Op Maat (TOM) is vandaag aanwezig op de informatiemarkt van het Spierziektecongres in Veldhoven. Het Spierziektecongres wordt georganiseerd door Spierziekten Nederland en het Prinses Beatrix Spierfonds. Mooie afsluiting na de collecteweek voor het Prins Beatrix spierfonds. Oplossingen zoals de TOM CareBidet+, de Toiletlift, de Closomat+ en de hoog/laaglift zijn werkend te zien.

Toilet Op Maat (TOM) Closomat+ Toiletlift CareBidet+

tussen logo Toilet Op Maat (TOM) toiletlift

1 september 2018

Toilet Op Maat (TOM) is aanwezig op de informatiemarkt van het Spierziektecongres 2018 op 15 september in Veldhoven.

Spierziekte Toilet Op Maat TOM spoel/föhn

27 juli 2018

Doe mee aan de actie van de maag-, lever- en darmstichting en meld het Tofste Toilet van NEDERLAND!

Toilet Op Maat Zorgtoilet

24 juni 2018

Toilet Op Maat (TOM) is vandaag aanwezig op de Wereld ALS Dag. Op deze dag introduceren wij ons  “ALS concept toiletoplossingen”. Met een huurconcept snel kunnen inspelen op veranderende situaties is het doel van dit concept.

Neem bij interesse contact met ons op.

TOM Toilet Op Maat introduceert het ALS concept toiletoplossingen op de ALS dag 2018

logo Toilet Op Maat sta-op spoel/fohn closomat

6 juni 2018

spoel/fohn aangepast toilet Geberella Toilet Op Maat TOM

 

 

 

KLIK HIER   De geschiedenis van de douchewc verwoord door Geberit.

 

 

 

Toilet Op Maat

30 mei 2018

Toilet Op Maat is paraat op de supportbeurs in Utrecht. Dé beurs voor mensen met een functiebeperking en supportprofessionals. U ziet bij ons op de stand een obesitastoilet, een toiletlift basic, een spoel/föhn met zwarte zitting en andere aangepaste toiletten. De beurs is er tot en met twee juni en de beurs is dagelijks geopend tussen half tien en half vijf.

Toilet Op Maat TOM voor uw aangepaste toilet

Toilet Op Maat TOM

14 mei 2018

Ruud Dirkse van o.a. DAZ, auteur van divere boeken, de website anderszorgen.nl/watisdaz/index.html, maakt zich hard voor een verbod op het gebruik van verhoogde toiletpotten voor mensen met dementie m.n. vasculaire dementie.

30 april 2018

Plaatsing bijzonder toilet

TOM Closomat + zorgtoilet met rug-, nek- en

voetensteun i.c.m. Ropox toiletsteunen

19 maart 2018

Toilet Op Maat op de Supportbeurs

Kom naar de Support Beurs van 30 mei t/m 2 juni in de jaarbeurs in Utrecht

klik hier voor meer info

En vraag hier uw gratis toegangsbewijs aan.

Vraag hier uw gratis toegangsbewijs voor de supportbeurs aan


 13 maart 2018

Toilet Op Maat ook op social media

YouTube

LinkedIn Toilet Op Maat

LinkedIn Klaas Jan van Vuure

LinkedIn Marcel Oud

3 maart 2018

Problemen met de bediening van de spoel/föhn doucheWC ?

(klik hier voor het artikel)