• darkblurbg
  Uspa Hygea, de slimme toiletevolutie
 • darkblurbg
  Uspa Hygea met innovatief modulair systeem
 • darkblurbg
  Eenvoudig bedienbare afstandsbediening
 • darkblurbg
  TOM Uspa Hygea spoel/föhn in verschillende kleuren leverbaar

Naar Uspa spoel/föhns

Uspa Hygea

Hygea is de Godin van gezondheid, properheid en hygiëne.

 

TOM Uspa Hygea spoel/föhn doucheWC Toilet Op MaatUspa heeft een innovatief systeem ontwikkeld dat bestaat uit vijf elementen: de toiletpot, de bevestigingsplaat, het unieke in de pot verzonken electronische bidet, de behuizing en de zitting. Het is het meest functionele en hygiënisch slimme toilet dat er op de markt is. Een eenvoudig product, revolutionair en vriendelijk voor het milieu.

Het elektronische bidet is het kloppende hart van Hygea. Gemaakt met de beste technologie en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten. De functies zijn zorgvuldig geselecteerd en geoptimaliseerd om de best mogelijke ervaring te bieden.

 

 

 

 

TOM Uspa Hygea spoel/föhn doucheWC Toilet Op Maat

 

Een roestvrijstalen spuitmond biedt intieme hygiëne, terwijl het drogen wordt uitgevoerd door een zeer efficiënt apparaat. De zelflozende boiler en anti-kalk functies zorgen voor meer hygiëne en betrouwbaarheid. De onderdouche zorgt voor een grotere reinigingskracht.

 

 

 

Het porselein van de Hygea is van superieure kwaliteit. Het oppervlak is perfect glad en zorgt ervoor dat vuil en kalk niet kunnen hechten. Dit garandeert een duurzame glans, een aangenaam gevoel en hoge bescherming tegen krassen. Het extreme gemak van schoonmaken zorgt  ook voor een lager verbruik van water en reinigingsmiddelen. Het toilet is bovendien rimmless (zonder spoelrand).

 

TOM Uspa Hygea spoel/föhn doucheWC Toilet Op Maat

 

ZEROBACT®

Het innovatieve ZEROBACT®-glazuur biedt een volledige bescherming tegen bacteriën. Het is geïntegreerd in het glazuur en verhit met het sanitair en biedt een langdurige en onbeperkte bescherming gedurende het gebruik. Dit glazuur heeft een gecertificeerde effectiviteit gelijk aan 99,9%. ISO 22196: 2011 certificering. ZEROBACT® glazuur wordt op aanvraag geleverd.

 

Functies Hygea                           Technische gegevens Hygea                              Uspa spoel/föhns