• darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Uspa Hygea de slimme toiletevolutie
 • darkblurbg
  Service van Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  TOM WashAir 400

Toilet Op Maat (TOM®) richt zich op toiletoplossingen voor mensen met een fysieke beperking. Door onze kennis en ervaring kunnen wij deskundig advies geven en maatwerk leveren voor onder andere een spoel/föhn, zorgtoilet en toiletlift. Wij denken met de opdrachtgever en de cliënt mee en kijken samen naar de oplossing die het beste aansluit op de zorgvraag, situatie en wensen. Daarbij kijken wij ook naar duurzaamheid.

 

Duurzaamheid
Een advies voor een toiletoplossing komt tot stand vanuit de samenwerking met de cliënt, de Wmo-consulent en ergotherapeut. TOM® is altijd op zoek naar een duurzame oplossing voor alle partijen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Huren van een toiletoplossing
Het kan voorkomen dat een toiletoplossing kortdurend wordt gebruikt, bijvoorbeeld bij een progressieve spierziekte zoals ALS. TOM® biedt dan de mogelijkheid om een toiletoplossing te huren zoals een toiletlift met spoel/föhn of een zorgtoilet. De opdrachtgever of de eindgebruiker kan een huurcontract voor een voorziening afsluiten. Er hoeft dan geen nieuwe voorziening te worden aangeschaft voor een relatief korte periode. Er  geldt een all-inhuurprijs: advies, plaatsing, onderhoud, tussentijdse aanpassingen en storingen zijn hierbij inbegrepen.

Depot
Een toiletvoorziening kan het beste in bruikleen worden verstrekt. Dit betekent dat de gebruiker de voorziening te leen heeft, weer inlevert bij de gemeente en daarna in het depot wordt opgeslagen. TOM® heeft een eigen depot. In onze werkplaats wordt de voorziening gedemonteerd, getest op werking en er worden eventuele gebreken geïnventariseerd. Vervolgens wordt de voorziening gereconditioneerd, ingepakt en gelabeld. Op deze manier kunnen toiletvoorzieningen opnieuw worden ingezet bij bewoners van de gemeente. Dit is duurzaam en de waarde van de voorziening blijft zo behouden voor de gemeente.  

Goederen voor goederen
Als een dure toiletvoorziening wordt gedemonteerd dan kan de gemeente vragen of TOM® deze terug wil kopen. TOM® kan dan voorstellen om de voorziening in het depot op te nemen voor een volgende bewoner van de gemeente. Een andere mogelijkheid is goederen voor goederen. Na demontage wordt de dure voorziening omgeruild voor een paar goedkopere en meer gangbare voorzieningen.

 

Vraag informatie aan   of bel 085-1301959