• darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Uspa Hygea de slimme toiletevolutie
 • darkblurbg
  Service van Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  Toilet Op Maat (TOM)
 • darkblurbg
  TOM WashAir 400

Marcel Oud 0644836247 Toilet Op Maat TOM

Marcel Oud

Marcel Oud, adviseur en technisch specialist, sinds 2008 werkzaam in de branche.

Mijn specialiteit is het leveren van een totaalpakket. Van het geven van advies tot het installeren, aanpassen, en het repareren van diverse toiletvoorzieningen. De toiletvoorziening stel ik volledig op maat met de cliënt samen, met als doel een zo optimaal mogelijk gebruiksgemak voor de cliënt. Uiteraard behoort hier ook toe het verlenen van service na de plaatsing van de toiletvoorziening.

 

 

 

 

Klaas Jan van Vuure 0644231980 Toilet Op Maat TOM

Klaas Jan van Vuure

Klaas Jan van Vuure, adviseur zorgtoilet, sinds 2012 werkzaam in de branche.

Mijn specialiteit is het maken van een advies op maat. Een toiletoplossing voor mensen met een beperking, dan wel mensen die problemen ervaren met de persoonlijke verzorging na het toiletgebruik. Zelfstandig blijven wonen zal het uitgangspunt zijn. Vanuit een samenwerking met de cliënt, WMO-consulenten en ergotherapeuten, komt een onafhankelijk advies op maat tot stand.

 

 

 

 

Willemijn Heijl 085-1301959 Toilet Op Maat TOM

Willemijn Heijl

Willemijn Heijl, planning en telefonisch advies, sinds 2015 werkzaam in de branche.

Als u naar TOM belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Graag geef ik u telefonisch advies of plan ik een afspraak in met één van onze adviseurs. Op beurzen waar TOM aanwezig is geef ik advies en uitleg over onze producten. Tevens verzorg ik de planning van plaatsingen en reparaties van onze hulpmiddelen.

 

 

 

 

 

Jeanique Kok

Jeanique Kok, boekhouding en administratie, sinds 2019 werkzaam bij Toilet Op Maat.

Mijn werkzaamheden vinden plaats nadat mijn collega’s ervoor gezorgd hebben dat onze klanten weer zelfstandig gebruik kunnen maken van het toilet. Naast de facturatie zorg ik er ook voor dat onze boekhouding en administratie op orde is en ondersteun ik waar nodig mijn collega’s in hun werkzaamheden.

 

 

 

 

 

Niels Hollenberg technisch specialist Toilet Op Maat TOM toiletoplossingen voor mensen met een beperking tel 085-13019591

Niels Hollenberg

Niels Hollenberg, technisch specialist, sinds 2017 werkzaam in de branche.

Als technisch specialist kom ik bij de cliënten thuis om een toiletoplossing te plaatsen. Samen kijken we of het functioneel en passend is en doe ik kleine aanpassingen als dat nodig blijkt. Ook voor het oplossen van storingen en nazorg bezoek ik cliënten.

 

 

 

 

 

Daan Jansen

Daan Jansen, adviseur, sinds 2021 werkzaam in de branche.

Ik ben sinds 1 januari in dienst bij Toilet Op Maat. Als adviseur richt ik mij op toiletoplossingen en een nieuwe productgroep. Ik kom o.a. bij de cliënten thuis om een advies te geven over toiletvoorzieningen. Daarnaast ondersteun ik mijn collega's op kantoor als dat nodig is. 

 

 

 

 

 

Melanie la Fleur

Melanie la Fleur, Marketing & Communicatie, sinds eind 2020 werkzaam in de branche.

Bij Toilet Op Maat zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing voor de cliënt. Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van toiletvoorzieningen. Ik ben verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie binnen onze organisatie. Samen met het team probeer ik nog meer focus te leggen op onze producten en diensten.